Doggy Style Podcast Episode 78

Hei, velkommen til hundestudies podcast, bli med meg, Al Berg og hunden min Lola på våre eventyr gjennom Long Island og New York City Jeg skal diskutere alt slags emner som du ikke hører andre steder (okay, kanskje du vil) Jeg snakker om viktige prinsipper for suksess, lykke (og vi vet at vi ønsker lykke), overtalelse, hunder, mitt liv, noen hemmeligheter og mange andre interessante emner

Kom inn! Sett setet ditt tilbake Kick off dem sko (vel ikke hvis du kjører selvfølgelig) Pust dypt inn Slappe av! Bli kvitt det stresset og nyt turen (musikkspill) hei velkommen til doggystyle podcast episoden 78 Jeg er al Berg din vert og jeg er i Penn Station akkurat nå forlater jeg ikke podcasted på en stund så dette er min siste den 17 juli 2018, og jeg skal prøve å ta heisen bare for å spare litt energi ok vi er utenfor Penn Station, og de har lagt til noen nye plasser her ute hjørnet av 8th Avenue og 34th Street Jeg ser på Madison Square Garden jeg er passerer pizza butikken som jeg alltid glemmer å se på en av disse dagene jeg er vil huske å få et stykke fra dem aldri merke det før, men det ble vurdert den beste pizzaen i New York og det er kalt New York Pizza Supreme så ganske kul at jeg vet hvor det er nå bare jeg lurer på om min hvis jeg kommer til å bli skuffet de virkelig må holdes opp til en meget høy standard jeg finner der er en bias når noen sier noe så bra en film bra hvis det ikke er veldig bra, det må være ekstra ekstra godt, så jeg kommer til å gå gjennom min gule liste som jeg vanligvis gjør, og da har jeg noen ting det viktigste Jeg skal snakke om er sinne så det blir hoveddelen av podcasten, men den Det første jeg har, og jeg skal gå gjennom listen, vil jeg trolig gjenta noen ting og noen sa dette jeg er ikke sikker på hvem men du bør unngå giftig folk så det virker ganske selvsagt, men det er mennesker som er giftige eller giftig og du kan ikke innse det, men disse menneskene kan gjøre deg ulykkelig så alltid gå av deg slik du føler deg med folk hvis du ikke føler deg bra med noen som noen får deg ned de er mer sannsynlig giftige enn noen hvem som ikke får deg til å føle deg så akkurat som en giftig person vi har en vi har Det er en medarbeider fyr som jobber med, og han er en fin fyr som jeg liker som han men han kommer inn i disse stemningene vi er i går kveld da jeg dro

Jeg sa noe åh la oss blåse dette kyllingskapet, og så spøkte jeg bare, men han var inne et så alvorlig humør jeg mener at du vet og igjen jeg forstår noen ganger, det er det ikke Tiden joke er på meg, det er min feil fra hans synspunkt, og dette er interessant se alltid på de forskjellige punktene i visninger av visningen din og deretter den andre visningen så visningen min var at han handlet som et røvhull veldig kurt med meg og du vet akkurat slik han snakket med meg som veldig min første reaksjon var fu, men da tenkte jeg på det jeg trodde han er sannsynligvis opprørt over noe mest folk som opptrer på den måten er sint og ikke på meg på noe annet og hvis du er en venn til noen, jeg antar at du enten må håndtere dem og tilgi dem påpeke feilene sine eller fortsett, men han har så negativ energi Jeg lurer nesten på om han er manisk depressiv men hvem vet uansett, så det er første kommentar det er bare å unngå disse menneskene du vet hvem de er de vil bringe deg ned de vil bringe deg ned de vil ikke fortell deg hvor ille verden er, jeg håper jeg ikke er en av dem du aldri vet, det er som du vet aldri om du er personen med dårlig ånde og nå hvis det er en merkelig støy i bakgrunnen mine nøkler klikker Jeg må flytte dem, sa jeg forhåpentligvis, det kommer ikke opp der på kastet, så min Første reaksjon var da han gjorde dette var å bli veldig sint og så en av hva jeg sa jeg skulle snakke om sinne en av måtene å håndtere sinne er å innse at dette var en episode tidligere da det skjedde det var over og da ikke hjemme og ikke å dvele på den ingenting begynner å bli sint, hvordan våger han hvem i helvete tror han han er, men til tilgi ham og jeg ser dette er veldig kraftig hvordan Hytter vrede gjør det inni meg gjør egentlig ikke noe annet enn tilgivelse for ham og han er menneskelig han er ikke en maskin han behandler meg slik han vil å behandle meg basert på oppdragelsen i hans liv så uh så er det bare et eksempel når du er og sint, finn måter å tilgi og la det gå, er det ikke det dårlig ute akkurat nå er jeg på Manhattan Jeg kan se Frihetstårnet, det er kult jeg liker Feng Shui hvor jeg er akkurat nå er det mange busker fint stort tre og det er en veldig stolt pit bull walking akkurat nå fullt sett med [baller] unfixed som jeg scamper scamper over gaten mer gress og han sa temperaturen sips har falt det ikke så fuktig i New York City som det var i Long Island så en annen ting som kom opp er det, og jeg skal gjenta meg selv jeg gjør unnskyld at sjefen min fant en annen feil jeg ikke vet hvordan jeg skal håndtere dette er veldig tøft jeg mener han er god at han finner disse ting han er veldig grundig mener jeg at jeg ikke vet om sjefen hans vet om dette, men på ulemper det bare hver feil han finner hver feil han finner gjør det vanskeligere for meg for å få en god anmeldelse jeg er litt bekymret for å få en elendig anmeldelse denne midtveis så hvis jeg får en i det minste vil det gi meg litt hvordan går jeg ut av det, men vil jeg bli sint, jeg vet ikke selvfølgelig, jeg blir sint, jeg mener jeg tror skjønt det er vanskelig å bli sint når du gjør noen store feil på jobben, gjør jeg det ikke vet hvordan å ramme det jeg skulle ønske jeg gjorde så jeg lurer på at jeg skulle si at jeg antar en av tingene som kan hjelpe er å tilbringe litt tid på å jobbe med dette som er Selve anmeldelsen som han er snill, sier, send den til meg før du fyller den ut var ikke sikker på hva han mente så ideen jeg hadde var jeg lyttet til sangen pinball veiviseren den andre dagen innser at folk ikke spiller pinball lenger, så det er bare litt morsomt sang og jeg tenkte fortnite et spill min sønn spiller virker ganske populær så Jeg tenkte at noen skulle gjenta pinball-trollkarl som en fortnite trollmann ikke sikker på teksten, men det ville ha han en fortnite Wizard Ba, det gjør jeg ikke ønsker å synge så jeg bør skrive noen tekster om det så om en fyr på jobb bare forsvant Jeg så ikke ham en stund og da jeg lurte på at jeg skulle koble til ham på LinkedIn og da skjønte jeg at jeg kanskje jeg ikke kjenner hans etternavn så jeg gikk på pulten hans i går og jeg skrev ned etternavnet hans og sikkert nok han viser seg på jobb og så sa jeg Det som skjedde med deg, viser seg at han var ute av jobb, tok han syv uker unna han tok fire uker ferie og tre uker ubetalt og reiste gjennom Europa det virket veldig glad for det, men det er bare morsomt, og jeg viste ham faktisk at jeg skrevet navnet hans i så det er det er morsomt som jeg vet at det er et tilfeldighet at det var den dagen jeg skrev navnet hans og han kom tilbake en kollega fortalte meg om noen til å følge det jeg tenkte på han heter Ben Greenfield og så ser ut til å være som en Timothy Ferriss type fyr han snakker om helse hun klaget litt at han er litt for detaljert eller du vet kanskje du kan forstå ham så det var en ting jeg la merke til i går, at jeg skrev noen spørsmål på en database og jeg skrev ordet historie databasenavnet var hist hist men en skrevet historie så nå sier systemet at noe er galt, ja en av tingene når du skriver spørringer er SQL ikke veldig bra på å fortelle deg spesifikt hva du gjorde feil, så historien var i databasen, men Hist var, men straks jeg hadde antagelsen når jeg hadde denne antakelsen om historien det var det var veldig vanskelig å det var veldig du vet at det ville være veldig vanskelig å løse et problem når du har noe i tankene dine så så hvis jeg trodde det er historien hvordan ville jeg til og med finne ut at det kunne smake så de en gang jeg la merke til i går om problemløsing er at forutsetningene du gjør hva du synes er hva du gjorde var riktig må du være forsiktig med at du må spørre Dine forutsetninger hadde ikke spørsmål jeg så på det, og jeg gjorde det det er en det er en ferdighet å stille spørsmål om antagelser det gjør, det er ikke naturlig jeg tror det er spesielt når læringen gikk av, lærer du deg, gjør du ikke vet at det står feil at du bare ikke vet det eneste du kan gjøre i de saker er å forenkle og skrive ned hva du ikke jobber med i en mindre og mindre seksjon til du kan finne ut årsaken så bare virker som en interessant ting jeg var jeg startet på vårt problem Løsningsbok, men som de fleste ting er jeg vanligvis opptatt av andre ting, så jeg så på Sacha Baron Cohen er fyren som gjorde Borat karakteren hans, hvem er e Amerika? Jeg snakket litt om det på podcasten i går Jeg trodde det var bra ikke bedre selv om det jeg hadde lyst på, var at han ikke bare gjorde det plukke på republikanerne han som han fikk dem til å se dumme, fikk dem til å si det de bør gi våpen til fireårige og treårige å beskytte selv, men selvfølgelig er det manipulert og selvfølgelig venstre Vil hjelpe prosjektet det som de virkelig sa det vil virkelig bety det så det er absurd at noen ville tro at det var interessant hva det gjorde bra vis søndag netter i Showtime så jeg er ikke sikker på hvem som sa det jeg tror det kunne vært Rhonda Byrne fra hemmelighet filmen hemmeligheten hvis du ikke har sett at det anbefaler det mye av folk liker ikke det, men det er noe der om tro i utgangspunktet Hemmeligheten er loven om tiltrekning som du vil tenke på, du tiltrekker jeg mener Dette er et veldig enkelt konsept, men det er noen ekte sannhet til det og i Det sa du at alle de store vismene i verden var meditert og hun sa deg kan gjøre det tre til ti minutter per dag jeg trenger å meditere litt mer ok, jeg skal gjøre min tur litt tidligere i dag, lagre litt tid jeg vet det det er bare jeg trenger ikke akkurat en times gange, men Hvis det er for lenge, må jeg fortsatt komme på jobb og komme på, bli forandret og de gjør litt konstruksjon Jeg er på sekstende Street akkurat nå, oy yoy yoy gutta gikk bare inn i et hull ja fortauet er svært ujevnt her er det ah-choo velsigne deg velsigne meg ja, jeg ønsket å skrive en bok som tok Gud ut av Gud, velsigne deg Det er interessant at folk ikke sier at Gud velsigne deg og hva de sier velsigne du når du nyser når han skjedde uansett, så gikk jeg gjennom min gule liste jeg Gjett at jeg hadde noen flere som jeg vil legge til i så en ide jeg nylig hadde sporing for hvert 15 minutt, og jeg har hatt dette før det er vanskelig å gjøre det hver 15 minutter svarer du på et par spørsmål, hva gjorde du to spørsmål 3 spørsmål hva med de kjente spørsmålene Hva gjorde du? Hvilke hindringer gjorde ansiktet ditt? og hva er du og hva vil du gjøre de neste 15 minuttene? Veldig enkelt og uh, det ville være interessant å se om jeg kunne komme opp med en metode så ting er at du må ha en 15-minutters utløser for å åpne noe opp og da eneste problemet er at hvis noen er på maskinen din når dette skjer, så gjør det ville måtte, og jeg tror jeg selv har denne koden, jeg må bare kjøre den jeg tror problemet er med måten som jeg tror det ville fungere, er det 15 minutter arket åpner vinduet åpnes, men skjuler alle dataene i tilfelle du viser noen som ikke kommer i veien så en annen ting jeg trodde å gjøre er å hei jeg skrev ordet spion på medarbeidere men det virker som mine medarbeidere gjør ting som de ikke forteller meg om de skjuler det så det var ikke så galt med det nesten som at han prøver å erstatte alt jeg gjør ved så slik måten ting arbeid og jobben min er at jeg gjør mye rapportering som kjører SQL spørringer og Deretter oppretter rapporter, men noen må verifisere dataene i prosessen med verifisere dataene og sjefen min som kom inn, prøver å omstrukturere alt for å gjøre det lettere hvilken type fornuftig vi har svært komplisert tabell struktur så han bruker ideen om å bruke visninger og tabeller hvor visningene ville få tilgang til dataene på en enkel måte og dataene kunne samles inn Det ville være for sakte å komme fra en visning og en av tingene som pisset Jeg er ute, det er at jeg gjorde dette arbeidet, og han gjorde det også så snillt av litt så, men jeg har lagt merke til at de gjør noe så jeg vil bruke en liten tid med det riktige ordet, men bare å se hva de er ser om jeg kan finne disse tingene de gjør, jeg kan lett se spørringer som de skrev og oh en ting jeg ønsket å gjøre det, bruker vi en database kalt Netezza av IBM, og når du oppretter det som kalles en visning og en visning er bare en måte å få tilgang til enklere data hvis du har en komplisert måte å få tilgang til dataene du kan gjøre det mye enklere gjennom en visning, og vi gjør det skape disse visningene, men Netezza hvis du ser på hva utsikten er den har dette veldig komplisert kode, så jeg vil skrive et skript som kan ta disse dataene og konvertere det tilbake til en veldig enkel, lett å forstå SQL-setning så et annet notat jeg har er om lykkelig når eller hvis så mange mennesker inkludert meg selv tror du kan bare være glad hvis du har noe eller når noen hendelse skjer og så boken av lesing lykkelig uten grunn prøver å motbevise det som jeg er i ferd med å lese, men disse uttalelser glade når det ikke er bra fordi det alltid er en annen der alltid en annen når jeg i utgangspunktet vil være glad når barnet mitt oppgraderer college jeg vil vær glad når barna mine beveger seg ut av huset og så skjer hendelsen og så du kan være glad, men den lykken vil gå bort (ooh, heis er her) og jeg kunne ta trappen, men jeg prøver å redusere svettevolumet litt sår i dag så Jeg er i en heis akkurat nå så forhåpentligvis er stemmen min litt klarere a litt sterkere, jeg lastet litt programvare på den andre dagen, så er det noe som er noe åpen kildekode programvare som jeg må finne ut hvordan jeg bruker den som Photoshop er ikke lett Jeg tror det er morsomt at du kan skrive programvare gjør det slik vanskelig å bruke, men jeg antar jeg gjør det også og måten hvorfor programvare er vanskelig å bruke er at personen som skrev det vet visste hvordan de skulle gjøre det, og de bygget det opp sakte og du er ikke presentert med hele greia i motsetning til hva den første enkle tingen er så nesten all programvare bør enten være intuitiv som dette ikke er men det ser ut til å være kraftig, men uansett så det snakker om lykkelig hva I så fall kunne jeg være glad når jeg veier en bestemt vekt, eller jeg kunne bare være glad fordi jeg prøver å gå ned i vekt og jeg tar vare på det, kan jeg være glad når jeg får en kampanje eller det kan være lykkelig at jeg har en jobb mange mennesker ikke har jobb eller lykkelig at jeg bor i et første verdensland eller glad at jeg har et hus jeg mener du kan gå gjennom og jeg synes det er en god øvelse å skrive ned hvorfor jeg er glad lage en liste og jeg vil gjøre det jeg deler det med dere så en annen ting jeg trenger å gjøre jeg trenger ikke å gjøre det jeg vil gjerne er å lage en fremtidig episodeplan hvor jeg planlegger noen fremtidige episoder, gjør jeg litt forskning og deretter gjøre episodene jeg startet, og jeg har noen ideer det mest grunnleggende stedet jeg kan få ide episode ideer er fra min min jeg har a liste som har brikker av boken min forskjellige bøker og så og det er der Jeg har forsøkt å samle all informasjonen min i bøker i stedet for bare Å ha lister, slik at hver bok har en etterspørsel da har jeg det sant, det står en ting jeg ikke vil si, setter meg av at det er snilt av det morsomme er at Google ikke kan oversette så jeg sa spor timespørsmål og det kom ut og sa at hun sa innspilt spor hellige handlinger slags interessant uansett så noe som er hellig er veldig spesielt, så jeg bør spore handlinger som var veldig spesiell hmm interessant så jeg tar det tilbake kanskje det er ikke så ille jeg burde spore hellige handlinger ok, en annen ide jeg hadde, var å lage et excel-ark som hadde en podcast nummer og en kryssreferanse av emner som jeg godt liker den ideen se det jeg snakker om får en ide du vet at det er snilt et diagram stort diagram podcast nummer emner snakket om Hadde bare noen få ting jeg har nevnt i en annen podcast om kraft som vasker huset mitt som vanner min bakgård, trekker ugresset ugresset er blir morsomt de er bare snille å ta over gården en medarbeider sier at du bare skal sprøyte dem med det som gresskiller, men jeg har en tendens til ikke å gjøre det og liker å trekke dem en ting jeg ikke har gjort er mine stand-up alarmer jeg får meldinger, men har sluttet å stå opp og stoppet med å bruke ti minutter, og jeg finner den heller jeg er inne i jobbe eller alle ting og og trenger den tiden eller bare ikke vil være avbrutt så det er vanskelig å det er vanskelig å forstyrre deg selv det er noe jeg måtte tenke på da er det et problem av en oppgave jeg er skulle gjøre hver andre dag som jeg nettopp ikke har klart å fullføre Jeg har en alarm nå som gjør dette, men har ikke vært bra på å følge alarmer Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke vet om dette til slutt ble jeg bare for mange jeg er ikke sikker Jeg har et mål å gjøre noe, gjør alle mine gjøremål og rydde opp rydde opp på badet og topp skitne flekker en ny telefon ok så dette er det det er en meditasjonsklasse som skjer akkurat nå [på høyde] interessant ok, jeg skulle ønske jeg kunne gå dit, men jeg kan ikke fordi jeg må være på jobb på en viss tid ok så vi kom gjennom min gule liste, la oss komme igjennom jeg tok noen notater på toget og så dette skal være podcast nummer 78 og hvorfor Jeg får det galt jeg vet ikke jeg antar at det er et nummer dette er ment å være om sinne, men jeg har andre ting ett problem Jeg skal si er at jeg ikke har vært god til å finne emnet og er snakker om det for om det kan være en bedre måte å velge et emne på og da bare snakk om det for å si fem minutter ti minutter jeg gjør har denne timespromenaden og så under turen prøver jeg bare å fylle ut og gjøre noe og virker som en morsom måte å få selvbehandling om noe jeg mener er det egentlig ikke celleterapi Jeg antar at det var selvbehandling jeg ville gå litt dypere, men Dette er offentlige Airways, og jeg har vært litt motvillig til å gå for dypt men kanskje en dag vil jeg så min vekt i morgen var en sytti og en fem fot ni hvis du lurer på så jeg skal ha notat hva som kalles normal BMI kroppsmasseindeks som forteller deg om du er overvektig eller normal jeg må veie 168 så jeg regnes som overvekt akkurat nå som er morsomt fordi nesten alle er overvektige i henhold til skalaen, men kanskje vi alle er så problemet jeg hadde i går kveld var at vi har iskrem i huset og jeg hadde to iskremsmerter, så jeg kan ikke bare spise en jeg måtte spise to, men jeg burde egentlig ikke å spise noen på hele poenget med kostholdet mitt var å bare spise denne typen mat når du er foran målet ditt og jeg er tydeligvis ikke foran Et av målene mine er å være under 170, så jeg gikk tilbake over ved å gjøre det slik å ha søppelmat i huset hjelper ikke, og jeg er ikke sikker på hva jeg kunne ha gjort for å forhindre det den dagen før det gikk jeg en stund uten spiser pizza og deretter ga til å spise pizza, så det er et annet problem med Å spise er at du kan ha viljestyrke til et punkt og deretter noe i deg sier bare gjør det bare gjør det og jeg gjorde det så jeg vet ikke om jeg snakker nok om dette på Twitter eller sette mål og forplikte seg til det, og hvis jeg er Forpliktet seg til det nok, så jeg føler meg ikke bra selv i dag, ikke sikker på hvorfor i dag er det mer av en hodepine stivhet i hodepine og magen min var ikke bra i går definitivt i går tror jeg jeg kunne tenke på, er det kanskje smøret Jeg hadde litt smør som er dårlig, eller kanskje jeg hadde også noen hoste, slippe sugende godteri som kan ha forårsaket det, men jeg er ikke sikker på hvorfor så med hensyn til min PIMM PIMM Place Jeg tjene penger sjefen min var i forrige uke, og så er han tilbake på hovedkontoret som er bra og dårlig, jeg er ikke en god jeg bare ikke liker autoritet Jeg liker ikke folk som forteller meg hva jeg skal gjøre så ingenting Ikke bra å være bossed rundt av noen jeg mener, men på den annen side gjør jeg det hør hvis jeg prøver å følge hva de sier har kommet opp med ideen om en sjef uskrevne regler der du bør samle reglene sjefen din forteller deg og skriver dem ned og lær dem så, og jeg vet ikke at jeg bare føler meg stresset og jeg jeg er vil si det mest stress er selvtillit indusert at jeg ikke gjør det må stresses Jeg velger å bli stresset, for det meste fordi det er kvart og mange ting for å få ut mange rapporter for å komme seg ut, men det er stedet Det er det de betaler meg for å gjøre dem så hvis de skal betale meg for å gjøre dette jeg er kommer til å gjøre dette og jeg skrev ned ordene "Jeg bryr meg ikke" nei det er jeg må legge inn et bilde av skapet Jeg snakker om det igjen Jeg har nevnt det i tidligere podcaster, men Det var et skap som var åpent som de forlater skapet de jeg ikke hvem de er, men noen forlater eller en rekke mennesker forlater en skap dør åpne på jobb og det bare krysset meg av så jeg ville lukke det det ville være åpent så ble jeg besatt av det som hvem gjør dette, hvorfor gjør de dette hvorfor vil ikke hvorfor ville noen gjøre dette, og da skjønte jeg bare som hvorfor bryr jeg meg at skapet døren er åpen om det er en Miss plassering av sinne eller noen annen forklaring Jeg gjorde ikke, jeg trenger ikke å få meg alle opparbeidet og sint om de små tingene i livet som ikke går meg, faktisk er jeg forsøk så jeg har vedtatt tilpasset tilpasning Jeg blander alltid disse ordene opp, jeg har tilpasset en holdning til jeg bryr meg ikke om skapet dørene åpne ok og da disse hendelsene det var virkelig plager jeg prøver å gjøre dem til en pilot positiv til utløse noe av noe, så når jeg ser skapets døråpning, vil det minne om det Jeg tenker på noen gode tanker hvorfor livet mitt er så flott og måtte være lykkeligere i motsetning til å bli opprørt så jeg slår en negativ helt rundt brukt Det som en utløserhendelse for noen positive fordeler eller bare uansett som en påminnelse, så det er en ting å gjøre er å finne ut hva jeg vil den åpne skapdøren for å minne meg om, så jeg nevnte historien tidlig i dag i begynner om medarbeider og jeg skal bare snakke om litt mer siden det er her så han omdirigert sin sinne mot meg slags være veldig forsiktig med å gjøre det om sinne bør gå et sted og det bør også løses fordi det er nesten hele tiden du gjør det til deg selv nå la oss si la oss innse det som ser på noen virkelig ting som skjer dårlig kan utløse sinne og kan utløse handling som er bra i Noen tilfeller mener jeg om du blir spist av et løve som du vil få sint og gjør noe, men hvis en skapdør er åpen, vil du ikke at du ikke gjør det vil gjøre noe som bare er helt ikke knyttet til det Jeg mener at hvis jeg fant personen som forlot døren, åpnet hva ville jeg Kom inn i en kamp med dem, så vi er klare for røret et pass er å bygge mye det er på 11th Avenue og 30te elev jeg skal si så har det Tapestry lore'l SAPD BCG bare få en haug med butikker i det jeg tenk så det ser interessant ut til å gå inn i men deg du så det var ikke krysset på en krysstur i en bil, det var fint å stoppe for meg og vi er litt tidlig som er bra at jeg slått av litt tidligere enn vanlig jeg tok ut noen virkelig shrit Singh vanskelig å få disse vevene ut av vesken min slik at jeg pakket dem opp ok, det er det nå tenker jeg på omstart av podcasten ja okay ja så det er mine tanker og så bare når det gjelder sinne du vil tilgi deg, jeg forstår det er som om det er enkelt for meg å si at de gjør det ser ut til å være den rette tingen å gjøre så boken jeg har lest en bok og de hadde en akronym livet morts på de ni utløserne av raseri så la meg åpne opp jeg tror jeg har PDF-filen et sted her Jeg må jobbe åpne den igjen her er det Ja, ikke så slemt, jeg mener jeg er svett, men det kan bli mye vanskeligere det er så du ser ut som jeg barn jeg går opp en høyde akkurat nå og da er jeg sannsynligvis kommer til å løpe for å gjøre det over 34th Street, det er vanskelig å lese dette er bra, så den første er L som er et livs- eller dødssituasjon, så hvis noen prøver å drepe deg eller hvis noen nesten dreper deg, kommer du til å gjøre det bli sint av faktisk det er ikke skittent Church Street, så den første er L Lyford den situasjonen, og jeg vurderer det også, så det er du kan røyke opp som mort er L IFE mor tes og det er en bokforening jeg dessverre ikke vet navnet, men jeg vil legge det inn i notatene eller kommentarene nesten alle vil forsvare seg i det som oppfattes som et liv eller død angrep Jeg mener bare at det er fornuftig at noen prøver å drepe deg, du kommer til å forstærke deg adrenalin neste er fornærmelse så hvis noen fornærmer deg, får du sint raseri i det siste har jeg sagt til folk som fornærmer meg, jeg sier at du vet noe Jeg kan ikke tenke på ordet nå selv, det er et ord for det, men hvis du gjør det morsomt av deg selv, det er en ting, men hvis du gjør narr av andre mennesker det er En annen ting det kommer til meg så fornærmende hvis du har installert folk du kan lage dem sint familie som beskytter familiemedlemmer mot angriperens trussel ja så det kunne definitivt gjøre folk vrede noen var å angripe familien min, jeg ville jeg ville sparke det opp på et nivå det er interessant jeg tror i enkelte tilfeller ville jeg bli sterkere hvis vi har Kjemikalier du hører om disse historiene om folk som løfter en bil av et barn II tror det er sant Jeg tror det er II tror det er noe der Jeg likte alltid dette stedet på 35 og 10 heter Friedmans full bar folk spise halvveis ut 47 vin øl cocktails ok så den neste er så vi fikk Li NF miljø som beskytter vårt territorium eller hjem som er grunnleggende nødvendigheter for overlevelse, bare fornuftig, noen sa at noen ranet deg vil komme inn i hjemmet ditt Jeg mener at du ser hvor naturlig det er for hundene som bryr seg vold er vant til å skaffe og beskytte kompiser, jeg mener det meste av menn, ingen kvinner gjør det jeg antar at de ville komme inn i en kamp du ser dette på internett, og vi har rett foran en av rørstasjonens diamantstasjon igjen stasjoner i Manhattan og denne er på 10th Avenue og 36 og mellom 36 og 37 så ja BP neste er ordre i samfunnet raser ofte bryter ut et svar på a oppfattet sosial urettferdighet vi ser mye av det som skjer i disse dager og så er de siste tre en ni ressursene våre finalister vil bli brukt til å skaffe ressurser penger verdifull eiendom og til beholde den mot tyveri ok, jeg er på 37 Jeg kommer til å skru ned her er det litt litt mer skygge stamme gjennom historien mennesker har blitt delt av stamme land eller religion angriper og forsvarer mot hverandre bare ting mye poop på gatene i dag er det for det meste hund som i New York City er tilsynelatende ulovlig og den endelige stoppet å bli stoppet fastholdt i fengsel hjørnet hindret å forfølge ens ønsker den medfølgende følelsen er frustrasjon så det er de ni utløserne av raseri de er interessante jeg Vil anbefale fyrens bok, og jeg skal se om det er her, det er ikke her ok vi nærmer oss det veldig solfylte stedet kommer over gaten uansett bare for å få liten plass her at jeg slags Brooklyn Fair du kunne spise ute Åh så det ser ut som om det var en offentlig plass, så jeg tror at noen kunne sitte der Jeg har alltid likt at jeg ønsket å lage en katalog over offentlige rom i New York steder å sitte stoler osv hvem rart ok så la oss gå tilbake til hvor vi var ja jeg hadde bare et notat om å utløse lykke så igjen noen av disse tingene Det er irriterende som å svette i solen, og det kan føle seg trøtt pleide å utløse en lykkelig tanke og jeg tenkte bare på hvor gammel far min var gjør meg glad jeg burde jeg gjøre, men elsker små barn å ha et barn jeg mener det er bare noe om det som øker dem og tar vare på dem virkelig vakker opplevelse hvis du ikke har barn mange dårlige ting om det, men den gode langt oppveier de dårlige akkurat som et kjæledyr krysser gaten akkurat nå, så jeg prøver ikke å se ned jeg er på 9 Avenue nå og mange flere butikker her er det en mye bedre følelse i orden så neste om jeg begynte å lese Mike's Turner Titch's book guerilla tankegang jeg fikk den for 99 cent Jeg tror du kan få det i dag for 99 cent Jeg er ikke sikker, men jeg har Kindle-utgaven, og det ser bra ut jeg har lest gjennom det, det er han som er snakker om hva som er bedre du vet det er det samme som alle snakker om la oss se meldinger du forteller deg selv, det er det selvsamtalet hvis du ringer selv dumme om de sa disse, så du vet at du er der han åpenbart kom ikke opp med dette, men de er kraftige, han nevner en bok jeg ikke gjør husker hva det var jeg har fremhevet alt som han fikk dette fra ja så uh Disse meldingene forteller oss selv

Jeg fortalte meg selv noen negative meldinger Den andre dagen, og det er vanskelig jeg mener at jeg forstår det er vanskelig å ikke være kritiker men hvis en venn gjorde det eller hvis du gjorde det så ville du aldri snakke med en venn På den måten, hvorfor ville du snakke med deg selv på den måten ja så jeg har likt det jeg skal prøve og fullføre det jeg mener et problem jeg har leser for mange ting og ikke fullfører det virker som en fin bok nå Dette er en dårlig vane jeg har utviklet, og det som jeg liker å gå på Twitter og les hva som er der og få liker og retweets i stedet for å lese og lære ting så det virker som en ganske negativ vane så i går kveld så jeg på hjemmet løpe derby og det var interessant en av gutta jeg ikke kjenner hans navn jeg tror Han var på Washington ja han er på Washington baseball laget i all-star Spillet er i Washington, og han gjorde ekte han var det var slutten, og han var å miste den var bak og faren hans ble pitching til ham og pappa kastet ikke ballen så bra og i siste liten kom han bakfra og fanget opp og så vant hjemme-runderbyen, så jeg trodde det var interessant Det er en fyr jeg liker min sønn liker mye i et eksempel, jeg er sikker på å lure på noen rør noen baller som jeg ikke tror han gjorde, men de nada homerun sitte ute som deg ville tro at han ville ha fått minst en så jeg så Seinfeld i går kveld episoden var jeg tror at sitatet ble kalt haircut med min sønn min sønn har gått gjennom Seinfeld episoden så det er mye moro å se på det med han, han ser det på Hulu og det eneste irriterende ting er at du må se reklamefilmer så tomtene der var tre tomter, så en var George som går på jobb intervju og fyren Intervjuer ham ikke ferdig med å fortelle ham om han er ansatt og ikke slik han vet ikke så han har planen om å gå på jobb på mandag uansett og gjøre tror han jobber der, selv om fyren som intervjuet ham var på ferie så jeg trodde det var morsomt, så han har brukt mye tid med noe kalt en Penske-fil i utgangspunktet er det en langt stor fil, men gjør egentlig ikke noe med det og da og neste tomt var Jerry får en frisyre det er vanligvis tre tomter i Seinfeld og det er en kamp mellom frisør og de prøv å gjøre det som en kjærlighetsaffære som jeg syntes var morsomt, så kampen mellom barbers og fanger ham juks og gjemmer fordi det er veldig morsomt mye morsomme scener, og det ville være fint å analysere du vet hva som gjør dette morsomt og så var den endelige plottet knyttet til at Elaine hadde en bachelor auksjon og Jerry skulle være i det, men da Kramer slo opp med å være i den Cuz Jerry fikk denne veldig dårlige klippingen, og det var bare morsomt Kramer som gikk ned og faller det bare creamer humor så hva jeg har gjort siden kanal av vann min plen Jeg har ikke pleide å ha sprinklere automatisk, men de brøt ikke fikse dem skjønte jeg ville vanne det så jeg glemmer et par ganger for å slå av vannet og det er bare et spørsmål om å stille en alarm for å gjøre det, men jeg glemmer det å gjøre det min gamle alder, så når det gjelder Lola som ikke er med meg, er jeg i byen akkurat nå så vi stod utenfor jeg kuttet noen busker og da hun trakk meg en nabo kom forbi og sa hei Lola og da dro hun meg til hans hus han liker ikke å røre henne fordi han er allergisk, men da vi sår opp med en liten spilledato med sin hund Stella og Lola så de spilte litt de spiller ikke mye om hun ikke forsøkte å gå inn i en annen hage som jeg trodde var hun normalt ikke gjør det og mine naboer fanget henne og ropte på henne og hun kom tilbake, så jeg gikk henne og så vi en kanin og vi snuck opp og jeg tok en periskop, så jeg prøver å få det inn her så en ting jeg hadde en tanke på toget mens jeg tok disse notatene og det hater jeg sporing tiden min, og da trodde jeg at ordvarme er veldig kraftig ord og at jeg kunne fastse det annerledes enn mindre enn meg, slik at hvis jeg hater det da som helst jeg gjør det, det kommer til å skape sinne og vrede så det ville vær snill å finne noe bedre term, og så i stedet for det sier det at jeg hater det men at det er irriterende, jeg synes det er mye bedre å ramme noe det er irriterende og da kan jeg også tenke på det i et positivt lys gir meg noe å fikse og kanskje til og med en forretningsmulighet så dette irriterende ting når fra noe jeg hater annerledes er noe jeg elsker så det er på tide for en ny telefon i kvaliteten på videoen det var dårlig også jeg Ønsker å få en gimbal Jeg er ikke sikker på at den tingen det fungerer, men virker som noe som heter en gimbal som kan stabilisere et kamera så vi får se det så jeg går i dag som er bra Jeg vet ikke om det hjelper selv fordi det Det kan være at det å gå meg, gjør at jeg spiser mer og dusjene spådde for senere i dag, så jeg vil gjerne gå i kveld, men hvis det kommer til å regne veldig hardt, kan jeg ikke så vi vil forandre emnet til politikk så Donald Trump president Trump møtte President Putin fra Russland, og jeg har ikke sett noen av dekningene bortsett fra at Scott Adams snakker om det, men de har virkelig kommet ned på Trump of hva han sa, og jeg og og jeg er ikke jeg kommer ikke ned på ham jeg tror du vet det han prøver noe annet jeg mener Russland er en haug av du vet at jeg mener det virker som om han forgifter folk, dette er ikke denne personen vi ikke ønsker å være venner med det tror jeg ikke, men samtidig får du dem til å flytte over hvordan får du dem til ikke å være slike onde spillere er det verdt å prøve å gjøre fint med dem jeg tror det er minst Scott Adams tror det er og hvem vet hvis jeg bare følger jeg vil si så mener jeg tydeligvis hva vi gjorde ikke virker vil vi komme inn i tredje verdenskrig om det, eller det kan være vi eskalerer dem tilbake ned så ofte så mens jeg kjørte den i dag, traff jeg fortauet og prøvde å unngå noen jeg håper Jeg skadet ikke bilen min, så arbeidet i går ønsket en av brukerne en ekstra felt i en rapport hva var det var et vær vi handler internt eller eksternt så jeg la til at det var et annet problem hvor om noe var ekstern eller intern motpart, så i dag må jeg fokusere kvartalsvis rapportere alt annet må skyves til side, ikke sikker på at jeg sendte ut jeg tror jeg gjorde det Jeg er ikke sikker, men det er også dobbeltsjekket hvis jeg sender ut en viss månedlig rapport og jeg nevnte tidligere at Boise fant et annet problem vi hadde et diagram som var viser svært vanskelig å fortelle det var å vise feil verdi på et diagram og ingen fant ut at jeg kanskje har fått det på den måten jeg mener at jeg ikke har designet diagrammet Du kan ikke gjøre unnskyldninger, så han er veldig bra, han ser og sørger for at datoen er riktig Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal håndtere det som det, så han finner en feil sier jeg Åh, du er så smart, vel, du gjorde en veldig god jobb jeg sannsynligvis burde men samtidig kunne han like, så vi fant dette, men interessant nok, er han Ikke gå tilbake og reissuing ting så han er smart han ser ut til å skjule ting jeg mener jeg føler det føles som han er prøver å bli kvitt meg og en masse mennesker ved å gjøre vårt arbeid nå vi kunne Har en annen alternativ hypotese er han prøver å gjøre arbeidet mer automatisert og gi oss mindre arbeid å gjøre som er mulig du vet at jeg kjører ut av tid, så jeg skal bare gå til baksiden av bygningen min nøye her Ja, jeg har noen flere ting, men jeg vil bare stoppe her uansett, kanskje vi fortsetter å skyv det kan være galt, dette er al Berg som logger seg for nå takk så mye for å lytte jeg virkelig setter pris på det de fire reglene jeg prøver å leve av er nummer ett liv er kort og går forbi ekstremt fort også hvis du gjør det du har gjort får du det du har tre trinn utenfor komfortsonen før det er bare nå så om nåværende vær så snill abonnere og liker denne videoen fordi det hjelper forhåpentligvis hjalp deg med å forlate en kommentar som jeg vil gjerne høre fra deg, kan du følge meg på Twitter og Periscope på Pall Burg Få mer informasjon Sjekk ut nøkkelen for å gjøre det rolig det er fire tegn bokstaven T som i Tom og tallet for å gjøre det er T til vær rolig, se deg til neste gang du

Source: Youtube